IONIA …il caffe

Sinds 1980 importeert IONIA Nederland de IONIA koffiebonen van de branderij Torrefazione IONIA op Sicilië. De branderij staat in Santa Venerina nabij Giarre, een klein plaatsje aan de voet van de Etna. IONIA is opgericht in 1960 door Giovanni Raciti, later werd in 1975 de branderij in Giarre gebouwd. Deze branderij is langzaam uitgegroeid tot de huidige moderne ISO gecertificeerde fabriek. De vooruitstrevende technologie welke gebruikt wordt in de branderijen samen met de ervaring en de liefde van de familie Raciti voor het branden van de koffiebonen zorgen voor de hoge kwaliteit van ieder IONIA product; Een heerlijke zuid Italiaanse espresso met de kenmerkende IONIA smaak.

IONIA is op Sicilië de meest gedronken espresso en ook in de rest van Italië wordt IONIA in de beste koffieshops en restaurants aangeboden. Inmiddels is IONIA wereldwijd te vinden, van Japan, Amerika, Australië tot Rusland en Europa genieten echte koffie liefhebbers van de heerlijke koffies van IONIA!

IONIA NEDERLAND

Voor Nederland zijn wij de trotse importeur van IONIA. IONIA Nederland is een familiebedrijf dat service en ouderwetse klantvriendelijkheid als gewoon beschouwt. Wij stellen alles in het werk om onze klanten te helpen met het serveren van een geweldige koffie uit een gebruiksvriendelijke, mooie espressomachine. Wij hebben een ruime keuze uit verschillende merken thee en we hebben een heel assortiment met extra’s zoals de authentieke, dikwandige porseleinen kopjes en schotels, maar ook voor de echte Italiaanse cantuccinni uit Calabrië kunt u bij ons terecht.

THEE

Naast onze heerlijke koffie zijn we heel trots dat wij importeur zijn van het prachtige theemerk Adagio Teas. Adagio Teas is een eersteklas losse blad thee met werkelijk de mooiste theesoorten in haar grote theeassortiment. De presentatie van Adagio is uniek en vernieuwend en laat uw gasten een heel andere manier van thee drinken ervaren. Adagio Teas zorgt ervoor dat thee drinken het ritueel wordt dat het is. Verras uw klanten en laat ze zien dat u uw theegasten net zo waardeert als uw koffieklanten!

Voor verpakte losse blad thee is er maar een de beste en dat is naar onze mening nog steeds Revolution Tea! Het theemerk dat in Nederland alweer ruim 10 jaar geleden een revolutie in theeland ontketende door eerste klas losse blad thee in prachtige doorzichtige buideltjes in mooie doosjes aan te bieden in luxe houten presentatiedozen. Inmiddels is het assortiment met veel smaken uitgebreid en is er een luxe foil wrap lijn bijgekomen. Revolution Tea blijft scherp naar de markt kijken en heeft daarom ook een foil wrap verpakking voor het lagere segment en een lijn met pure losse blad thee toegevoegd aan het assortiment.

Om ons assortiment thee helemaal compleet te maken zijn we dealer van Clipper thee. Super vrolijke, leuke en mooie envelopjes verpakken de heerlijkste smaken thee, allemaal biologisch en fairtrade! Standaard smaken als de english breakfast en de rooibos zitten in het assortiment maar ook een groene thee en de heerlijkste infusions staan op de hippe theekaart van Clipper! Alleen al van de verpakkingen word je helemaal vrolijk, om daarna te genieten van een heerlijke en eerlijke thee!

CANTUCCINI

In de Italiaanse streek Calabrië vonden we de authentieke cantuccini’s van Italiaanse makelij waar we al zolang naar op zoek waren bij Dolciaria Monardo. Bij iedere kop koffie of thee hoort een finishing touch. Daarom zijn we blij dat we sinds enkele jaren importeur zijn van de producten van Dolciaria Monardo.

EN OOK NOG…

Daarnaast levert IONIA Nederland natuurlijk alle middelen voor het schenken van koffie en thee zoals porselein, glas, presentatiemateriaal maar ook onderhoudsproducten voor het ontkalken en reinigen van uw espressomachine kunnen wij uit voorraad leveren.

Voor onze koffie klanten hebben wij een service afdeling welke 24 uur per dag bereikbaar is en indien een machine niet op locatie te repareren is zorgen we voor een vervangend apparaat.

Uiteraard gaat de zoektocht naar exclusieve producten door om ons assortiment verder uit te breiden met de mooiste producten die ervoor zorgen dat u uw gasten net even iets anders aanbiedt dan uw concurrenten. Uiteraard hanteren wij gewoon normale prijzen en willen we heel graag samen met u, als onze klant, een perfecte koffie en thee aanbieden, waarvoor uw klanten keer op keer terug komen!

Onze eigen producten zijn exclusief voor de horeca en niet verkrijgbaar in de supermarkt of horeca groothandel!

U kunt meer lezen over onze producten op de pagina products, maar u kunt ons nog veel beter geheel vrijblijvend bellen of mailen zodat we u kunnen laten kennis maken met ons prachtige assortiment en ons enthousiasme om samen met u koffie en thee naar een hoger niveau te brengen in uw zaak!