ESPRESSOMACHINES

PASSIONE – GUSTO – DESIGN

Biepi is een vrij nieuwe producent van professionele traditionele espressomachines. Een jong team van gepassioneerde ontwerpers, mecaniciens, en barista’s werken samen met koffieproducenten om zo de meest innovatieve en klantgerichte espressomachines te ontwerpen en te bouwen. Natuurlijk in een echt Italiaans, modern en hip design en dat alles met als enige doel:

HET ZETTEN VAN EEN PERFECTE ESPRESSO!

Biepi heeft verschillende patenten vastgelegd op hun innovatieve systemen die net het verschil maken in de functionaliteit van hun espressomachines. Alle Biepi machines worden “in-house” ontworpen en ontwikkelt met lokale onderdelen. Met een Biepi haalt u een 100% Italiaanse espressomachine in huis. Een betrouwbare en gebruikersvriendelijke machine met strak design maar vooral een espressomachine die een perfecte espresso zet! De machines zijn natuurlijk verkrijgbaar in verschillende maten en opties en vooral heel betaalbaar.

Wilt u meer informatie over Biepi espressomachines of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw zaak? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via mail of telefonisch.

WINKEL, KANTOOR & THUIS

Biepi heeft naast de professionele lijn ook de Biepi SARA ontwikkelt! Een 1-groeps machine afgewerkt in RVS met een E61 zetgroep. Deze super hippe leukerd hebben we al geleverd aan winkeliers en kantoren die hun klanten en medewerkers graag een echte verse koffie aanbieden. Maar ook voor de thuis barista is de SARA perfect. Een semi professionele espressomachine en er staat natuurlijk meteen een prachtig apparaat in uw keuken. Met de SARA lukt het zetten van een goede koffie altijd! Naast de RVS uitvoering is de SARA ook leverbaar met houten details! In onze webshop kunt u de SARA bewonderen en vind je meer informatie. Uiteraard kunnen we een speciale offerte maken voor zakelijk gebruik!

Nieuwsgierig naar SARA? Neem contact met ons op. We vertellen u graag over SARA!

ONDERHOUD

De espressomachine produceert alleen een goede koffie als de machine goed wordt onderhouden. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een degelijke technische dienst waar service en professionaliteit voorop staat. Van het ontkalken van de machines hebben wij BWT als trouw partner, de filters van dit merk zorgen dat het water een constante kwaliteit heeft. Belangrijk voor de machine maar ook voor de kwaliteit van uw koffie! Uiteraard kunnen wij de machine voor u onderhouden middels een contract of op afroep wanneer het u uitkomt. Mocht er een acute storing zijn, dan zijn wij altijd bereikbaar en zorgen ervoor dat u verder kunt door de machine te repareren of tijdelijk een vervangend apparaat te plaatsen. U kunt meer informatie vinden onder de knop coffeerepair in het hoofdmenu. Ook als u geen klant bent van IONIA kunt u natuurlijk gebruik maken van onze professionele onderhoudsdienst. Bel ons voor de mogelijkheden