Onderhoud

Uw klanten rekenen op u en u kunt op uw beurt weer rekenen op IONIA. Koffie is natuurlijk een van de belangrijkste dranken op uw kaart, en nee verkopen is gewoon geen optie.

Voor onze vaste IONIA klanten hebben wij natuurlijk onze eigen technische dienst, we zorgen ervoor dat uw espressomachine een perfecte koffie schenkt! Dat staat en valt met goed onderhoud, zoals tijdig ontkalken van de machines, vervangen van pistonrubbers, maar ook het reinigen van de machine. Wanneer er een acute storing ontstaat belt u ons en proberen wij u alvast telefonisch op weg te helpen. Uiteraard zorgen we ervoor dat de storing opgelost wordt. Lukt dit niet ter plaatse, dan zorgen we natuurlijk voor een vervangend apparaat! Het spreekt vanzelf dat voor onze klanten die IONIA koffie schenken wij dit zien als service.

 

CoffeeRepair

Schenkt u geen IONIA koffie maar wilt u wel gebruik maken van onze technische dienst? Dat kan natuurlijk ook.

U kunt niet zonder uw koffiemachine dat begrijpen wij! Dus als u een acute storing heeft dan moet dat natuurlijk zo snel mogelijk verholpen worden en dus belt u CoffeeRepair!

Wij proberen u telefonisch al op weg te helpen en we zijn zo snel mogelijk ter plaatse om het probleem op te lossen.

Indien het apparaat niet direct gemaakt kan worden kunnen wij u een vervangend apparaat aanbieden zodat u gewoon uw klanten kunt blijven bedienen!

Wij repareren en onderhouden verschillende merken machines. Of u nu een onderhoudscontract wilt afsluiten of u belt ons voor een storing, CoffeeRepair komt graag bij u langs!

Bel 06 53 978118, we bespreken graag met u de mogelijkheden of maken een offerte voor een onderhoudscontract op maat. Dit kan uiteraard geheel vrijblijvend.